Spot On Media | Huissen

Wat klanten over ons vertellen

De ‘Oscar’ gaat naar…..

We merken dat klanten het steeds belangrijker vinden om ervaringen van andere klanten te horen voordat zij overgaan op actie.
Juist om die reden plaatsen we graag reviews op onze website. We kunnen kunnen zelf wel vertellen hoe leuk, betrouwbaar, misschien heel knap ; ) of tevreden onze opdrachtgevers met de samenwerking zijn, maar goede mond-tot-mond reclame werkt toch veel beter?!
Logo Evidensia testimonial

Evidensia Nederland

Wij hebben meerdere keren samengewerkt met Spot On Media voor video’s. Naast dat ze enorm mooi werk afleveren, werken ze snel, weten ze goed jouw verhaal van papier naar beeld over te brengen en dat alles voor een goede prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!

Michelle

Marketing medewerker digital content
Logo Cumela

Cumela

Spot On Media heeft twee prachtige animatiefilmpjes voor ons gemaakt over de PFAS en Stikstofproblemen in de cumelasector. Moeilijke materie die we omgezet hebben in een praktische, begrijpelijke en professionele animatie. Het eindresultaat is super! Binnenkort gaan we samen weer aan de slag met nieuwe toolbox-video’s. We kijken ernaar uit!

Ilse

Marketing / communicatie adviseur
Videoproducties Gemeente Lingewaard

Gemeente Lingewaard

Spot On Media maakt verschillende online en offline producten voor de gemeente Lingewaard. Van filmpjes tot infographics, livestream en online enquêtes. Waar Spot On Media sterk in is: eigen visie, creativiteit, veelzijdigheid, toewijding en bereikbaarheid.

Pieter-Jan

Senior communicatieadviseur

Betuwe Onderneemt Beter

Dirk en Marcella Hendriksen van Spot On Media hebben een eigen visie en stijl, zijn creatief én staan altijd voor je klaar. Voor de ondernemersevents van Betuwe Onderneemt Beter hebben zij prachtige filmpjes gemaakt over succesvolle ondernemers in Lingewaard en Overbetuwe. Zo zetten we samen met hen de regio op de kaart. We hopen nog lang met ze samen te werken!

Miranda

Projectcoördinator
IP Businessmanager

IP Businessmanager

Voor de promotiefilm van ons VoIP telefoniesysteem, de IP Businessmanager, hebben wij Spot on Media ingeschakeld en we zijn zeer tevreden over de snelle service en de kwalitatieve hoogwaardige vertalingen die Spot on Media geleverd heeft.

Arno

Eigenaar
Hammock Absoluut advocaten animatievideo

HAMMOCK

Spot On Media heeft voor HAMMOCK de promofilm voor de website gemaakt. Ze hebben het script geschreven en heel professioneel uitgewerkt. We zijn erg blij met het resultaat. Spot On Media is een aanrader.

Ernst

Bedrijfseconoom
Logo - beeldmerk Van Dalen Huissen BV (2)

Van Dalen Huissen B.V.

Spot om Media hebben wij benaderd, omdat we een nieuwe bedrijfsfilm wilden maken. Er werd goed meegedacht en de film is precies geworden zoals wij wilden!

Esmee

Opdrachtgever
Camping de Waay Lingewaard

Camping De Waay

Spot on media heeft een promo film van onze camping gemaakt. Dit filmpje geeft precies onze camping weer en straalt de juiste vakantie VIBE uit. Alles werd netjes overlegd, uitgelegd en besproken van te voren. Ook werd er goed naar ons geluisterd en meegedacht. Het was dus een hele positieve samenwerking met een professioneel resultaat. Wij zijn dik tevreden : )

Aukje

Eigenaresse
Videoproducties Gemeente Lingewaard

Gemeente Lingewaard

Als griffie van de gemeenteraad van Lingewaard werken wij regelmatig samen met Spot On Media. Wij kiezen voor Spot on Media omdat de lijnen kort en zijn, snel geleverd kan worden, de producten kwalitatief goed zijn en afspraken worden nagekomen. Bijkomstigheid is dat de samenwerking met medewerkers van Spot On media door zowel medewerkers van de griffie als raadsleden prettig wordt ervaren.

Patrick

Griffier

Massagepraktijk

Heb voor mijn vriendin een website laten maken bij Spot On Media in Huissen. Had geen idee hoe alles in zijn werk gaat. Ben bij Spot On in handen gekomen van super professionele mensen die daar echt verstand van hebben en op alle vlakken daarbij ondersteuning geven. Ik ben erg blij met onze nieuwe website, de vindbaarheid is super en ik hoop dat er nog veel klanten naar Spot On Media toegaan. Echt super!! Ga zo door.

Sim

Klant
Hallo, we komen graag met je in contact.
Verzend via WhatsApp