Spot On Media | Huissen

Videoproducties | Spot, Edit & Share (Go Viral)

We zijn een full service videoproductiebedrijf met een nieuwe generatie, creatief en ambitieus team! We leveren doelgerichte en hoogwaardige videoproducties. Ons team staat klaar om u te begeleiden en vooral u te ontzorgen gedurende het gehele productieproces!

Bekijk hier ons gehele portfolio

Onze werkwijze in essentiële ‘cuts’:

Cut 1: Strategie! Een goed begin is het halve werk. Ieder format is uniek! Welke wensen u ook heeft, wij vertalen deze naar een uniek format en helder script.

Cut 2: Productie! Vol passie zetten onze professionals (in-house) zich iedere dag 100% in voor kwalitatief hoogwaardige en efficiënte videoproducties! Van drone-, studio-, bedrijfsfilmopnames tot animatievideo’s, eventregistraties enz. We zijn van alle markten thuis.

Cut 3: Activatie! Waarom zou u investeren in een geweldige video als er geen kijkers zijn? Wij helpen u dus graag bij het plaatsen van content en geven u advies hoe u het beste uw doelgroep kunt bereiken!

Trek de aandacht met diverse filmtechnieken en de beste beelden!

De mogelijkheden om een video te laten maken zijn bij ons eindeloos. We zorgen ervoor dat uw videoproductie de aandacht trekt. Dit doen wij door creatieve concepten te realiseren, middels innovatieve ideeën, flitsende montages, verschillende filmtechnieken en professionele filmuitrusting.

Professionele camera’s

Wij werken niet alleen met full-HD/4K top filmcamera’s, inclusief slowmotion- en glideshots, maar filmen ook met go-pro en timelapsecamera’s. Indien mogelijk en door de autoriteiten toegestaan, kan eventueel gebruikgemaakt worden van een drone voor fraaie cinematografische beelden.

Studio

Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van onze eigen professionele greenscreen- en productpresentatiestudio! Ook de audio-opnames in de studio én op locatie (interviews) zijn van hoge kwaliteit.

Onze hoogwaardige editing suites

We beschikken over meerdere volwaardige 5K monitoring videobewerkingssuites met de beste software. Dankzij deze professionele uitrusting kunnen we sneller monteren en animeren om aan uw gewenste deadline te voldoen. Benieuwd hoe een montage in zijn werk gaat? We bieden onze opdrachtgevers ook de mogelijkheid om bij de eindmontage aanwezig te zien.

Inhuur overige professionals

Professionele voice-over nodig?

Bij Spot On Media kunt u kiezen uit meerdere voice-overs/stemacteurs, zowel mannelijk als vrouwelijk, ABN en internationaal (native). In overleg met u kiezen we de juiste stem voor uw presentatie.

Presentatoren, acteurs of figuranten?

Ons netwerk is breed en daarom biedt Spot On Media de oplossing voor ieder budget. Afhankelijk van de wensen kunnen we BN’ers, (semi-) professionals en amateurs inzetten voor uw productie. Regelmatig verzorgen we hiervoor oproepen en castings.

Doelstelling(en) van de videoproducties

Tijdens de brainstormsessie met de opdrachtgever leggen we duidelijk de focus op de doelstellingen.  De juiste strategie en type videoproductie bepalen we op basis van de volgende doelstellingen:

Call-to-action video’s

Video is een bewezen methode voor meer conversie! Maar een video zonder een duidelijke CTA zal weinig resultaat opleveren. Wij luisteren daarom goed naar uw wensen en de doelstellingen.

Toepassingen van videoproducties

Een videoproductie is een eigentijdse en dynamische vorm van promotie. U kunt uw video online inzetten op uw website(s), op YouTube, social media of via een mailing. Maar ook offline, zoals op een beurs of via schermen/narrowcasting. Creëer met beeld en geluid een echte beleving voor de klant. De mogelijkheden zijn eindeloos en ieder bedrijf kan er zijn voordeel uithalen!

Vul direct het aanvraagformulier in | binnen 48 uur offerte op maat
Hallo, we komen graag met je in contact.
Verzend via WhatsApp