Spot On Media | Huissen

Livestream via website, ZOOM, MS Teams of YouTube?

Vul direct het aanvraagformulier in | binnen 48 uur offerte op maat

Er zijn een hoop mogelijkheden om livestream in te zetten voor uw bedrijf, event of organisatie. Zo kunt u door Spot On Media een livestream laten verzorgen waarbij bezoekers op internet live mee kunnen kijken met uw evenement, webinar, uitvaart of vergadering. Het bekijken van de livestream kan op diverse kanalen, bijvoorbeeld via YouTube, Facebook of uw eigen website!

1 of meerdere camera’s

Een livestream met één videocamera is de goedkoopste oplossing. Dit wordt vaak gebruikt om de kijkers in hun basisbehoefte te voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld met een uitvaart of presentatie één beeld laten zien met geluid, zodat de kijker op afstand deel kan nemen.

Meercamera registratie livestream

Meercamera registraties zijn ideaal voor de optimale beleving van uw kijkers voor uw evenement. Bij Spot On Media werken we bij meercamera registraties minimaal met 2 of 3 camera’s, waarbij er close-up, totaal en midden-close wordt gefilmd. Hierbij wordt er live geschakeld en worden de beelden gestreamd naar de gewenste online kanaal/kanalen. Ook wordt de registratie voor u opgenomen, zodat u de videoregistratie later altijd terug kunt kijken.

Videoconferentie volgen via Youtube of website

Sinds de maatregelen door de Coronavirus is de populariteit van videobellen en -meetings enorm toegenomen. Softwares zoals Zoom, Hangout en Microsoft Teams verschaffen handige codes die u kunt delen met uw deelnemers om met elkaar live in verbinding te komen. Deze gegevens zijn natuurlijk niet bedoeld voor kijkers buitenaf. U wilt toch niet dat kijkers van buitenaf uw meeting kunnen verstoren? Spot On Media kan een koppeling maken tussen de videomeeting en Youtube of uw eigen website, zodat anderen toch live mee kunnen kijken zonder dat zij inbreuk maken op uw meeting.

Cumela Live - uitzendingen

4 mei herdenking Bronbeek

Klimaatgesprekken + schakel met deelnemers via ZOOM/MS TEAMS

Kom in de Kas ontbijt 2021

Hallo, we komen graag met je in contact.
Verzend via WhatsApp