Spot On Media | Huissen

WEBSITES & SOCIAL MEDIA | Spot, Web & Content

WordPress websites

Wij zijn vooral gespecialiseerd in WordPress websites. Heeft u een (nieuwe) website nodig? Of wilt u uw bestaande website ombouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We zijn partner voor zowel grote als kleine ondernemers. We willen onze opdrachtgevers niet grijzelen, daarom kiezen we voor dit open CMS systeem, WordPress. U kunt dus in de toekomst altijd overstappen naar een andere webdesigner.

In overleg met u komen we altijd tot het best mogelijke resultaat, waarbij kwaliteit, design, veiligheid, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je online omgeving voorop staan.

Beheer van websites

U kunt bij Spot On Media ook terecht wanneer een website of webshop onderhouden moet worden. Hiervoor rekent Spot On Media een uurtarief van € 65,- en we werken heel snel. Van content en beeld tot plugins, updates, HTML en CSS aanpassingen.

Social media

Bent u KLM, , RABOBANK of een andere grote corporate, dan is de kans groot dat u al een dedicated social media team heeft. Bent u niet zo’n grote reus, dan heeft u de keuze om uw social media zelf te gaan doen of uit te besteden bij een veelzijdige marketingbureau.

Social media uitbesteden

Wanneer u uw social media activiteiten wilt uitbesteden aan Spot On Media dan moet u uw identiteit, reputatie, imago en DNA van jouw merk uit handen durven te geven. Daarom is het belangrijk om vooraf te kijken of de juiste klik er is. De juiste affiniteit met de branche en doelgroep is hierin ook heel belangrijk. Zo heeft Spot On Media o.a. ervaring met Sport, Cultuur, Horeca & Toerisme, Detailhandel, Dieren, Jeugd, Zakelijke Dienstverlening en Bouw.

Social media zelf beheren

Waar Spot On Media bedreven in is, is een volledig bij het merk passende authentieke communicatiestijl te hanteren en volgens beleidsregels te werken. Maar als uw bedrijf vanuit zichzelf communiceert is dat waarschijnlijk authentieker dan als een ander dat doet. Spot On Media kan u ook helpen met het opstarten van uw social media campagnes. Of u kunt ervoor kiezen om Spot On Media in te huren van contentcreatie.

Online marketeer op locatie

Bent u toe aan een serieuze boost voor de marketing van uw bedrijf? Of wilt u uw bestaande website ombouwen? Bij Spot On Media kunt u de expertise ook op locatie inhuren, om het persoonlijke contact te kunnen onderhouden en om kennis binnen het bedrijf te delen. Denk aan analytics, strategieën, contentcreatie, website en/of social media beheer. Bijvoorbeeld voor 2, 4 of 8 dagdelen per maand.

Vraag ons direct naar de mogelijkheden
Websites, social media, Google Spot On Media Arnhem Nijmegen e.o.
Specialist Wordpress websites Spot On Media
Specialist Google Arnhem Huissen Spot On Media
Hallo, we komen graag met je in contact.
Verzend via WhatsApp